Calendar

sep
27
zo
deBoer Taverzo – Salamanders (Eredivisie Livestream) @ Zoetermeer
sep 27 @ 12:00 – 13:00
11110 27-09-2020 14:00 deBoer Taverzo 1 Salamanders 1

Livestream via www.tafeltennis.tv

okt
2
vr
Week van de Scheidsrechter
okt 2 – okt 11 hele dag

Zonder scheids geen wedstrijd! In de jaarlijks in oktober terugkerende Week van de Scheidsrechter geven we onze scheidsrechters de waardering die ze verdienen.

Als bond roepen we onze clubs en leden nadrukkelijk op hun officials tijdens die week in het zonnetje te zetten. Zo’n blijk van waardering geeft extra motivatie en energie én kan leden die nog niet fluiten een zetje geven richting een beginnerscursus. Goede redenen om mee te doen dus! Wil je jullie officials én club een groter podium geven, dan deel je jullie acties tijdens de week op social media met #scheidsbedankt. In 2020 is de Week van de Scheidsrechter van vrijdag 2 t/m zondag 11 oktober. Zet hem vast in de clubagenda!

Inspiratiesessies
Tijdens de Week van de Scheidsrechter vind je meer informatie bij NOC*NSF Daarnaast vind je op de Social Media-kanalen berichtjes met #scheidsbedankt en #jurybedankt. NOC*NSF organiseert gedurende vier avonden een inspiratiesessie over het programma 4 Inzichten voor de Moderne Scheidsrechter (ook voor juryleden en andere officials!). Zie hieronder de data en de aanvangstijden. Ná aanmelding en ongeveer een dag voor het door jou gekozen webinar ontvang je de toegangslink. De docent is Sander de Brito Roque, hoofddocent arbitrageopleidingen bij de KNVB en zelf topscheidsrechter in de tweede divisie van de KNVB. De webinars zijn geschikt voor scheidsrechters, juryleden en andere officials op bondsniveau. Voor verenigingsscheidsrechters zijn er twee webinars in de Nationale Sportweek (18-27 september).

Klik op het webinar van de door jou gewenste datum en schrijf je meteen in!

okt
5
ma
Hoofdbestuur bezoekt afdeling Noord
okt 5 @ 18:00 – 19:00

Het Hoofdbestuur bezoekt de afdeling Noord op maandag 5 oktober 2020 om 20.00 uur. Tijdens dit soort sessies bespreekt de afdeling Noord altijd inhoudelijk de plannen voor de komende periode samen met het hoofdbestuur van de NTTB.

okt
6
di
Hoofdbestuur bezoekt de afdeling Oost
okt 6 @ 18:00 – 19:00

Het Hoofdbestuur bezoekt de afdeling Oost op dinsdag 6 oktober 2020 bij TTV Swift. Tijdens dit soort bezoeken bespreekt de afdeling Oost de plannen voor de komende periode met het hoofdbestuur van de NTTB.

okt
7
wo
Bezoek aan afdeling Holland-Noord @ Cultureel centrum Geesterhage
okt 7 @ 06:00

Het Hoofdbestuur van de NTTB bezoekt de afdeling Holland-Noord op woensdag 7 oktober. Tijdens dit soort sessies bespreekt de afdeling Holland-Noord de belangrijkste plannen voor de toekomst met het hoofdbestuurt van de NTTB. De locatie is Cultureel centrum Geesterhage, Geesterduinweg 3, 1902 CB Castricum.

okt
8
do
Hoofdbestuur bezoekt digitaal de afdeling West
okt 8 @ 18:00 – 18:45

De afdeling West krijgt ‘digitaal’ bezoek van het Hoofdbestuur van de NTTB op donderdag 8 oktober. In een digitale meeting bespreekt de afdeling met het Hoofdbestuur van de NTTB de belangrijkste toekomstplannen.

okt
12
ma
Hoofdbestuur bezoekt digitaal afdeling Limburg
okt 12 @ 17:30 – 18:30

Het Hoofdbestuur van de Afdeling Oost bezoekt op maandag 12 oktober digitaal de afdeling Limburg. Tijdens deze digitale sessies bespreekt het bestuur met de afdeling de toekomstplannen.

okt
13
di
Hoofdbestuur bezoekt afdeling Gelre @ TTV Slagvaardig
okt 13 @ 17:30 – 18:30

Het Hoofdbestuur van de NTTB bezoekt op donderdag 13 oktober de afdeling Gelre. Tijdens dit soort sessies bespreekt het bestuur de toekomstplannen van de afdeling. De locatie is nog niet bekend. De locatie is TTV Slagvaardig, IJsselsingel 3, 6991 ZP Rheden

okt
14
wo
Hoofdbestuur bezoekt de afdeling ZuidWest
okt 14 @ 17:30 – 18:30

De afdeling ZuidWest krijgt bezoek van het Hoofdbestuur van de NTTB op woensdag 14 oktober. In Prinsenbeek bespreekt het Hoofdbestuur met de afdeling de toekomstplannen van de afdeling.

okt
15
do
Hoofdbestuur bezoekt de afdeling Midden
okt 15 @ 18:00 – 19:00

Het Hoofdbestuur bezoekt de afdeling Midden op donderdag 15 oktober. Tijdens deze sessies praat de afdeling met het Hoofdbestuur over de plannen van de afdeling.