Het eerste pararanglijsttoernooi van het seizoen werd gespeeld op zaterdag 12 oktober van dit seizoen in Amersfoort. Alle uitslagen vind je terug op de speciale pagina van toernooi.nl.

In de wandelgangen werd veel gesproken over de Dutch Open Paratafeltennis. Onder de deelnemers waren 5 spelers die tijdens de DOP hun internationale debuut zullen maken. Eén van hen, Israel Bartelink Groeneveld, verraste met de 1e plaats in de 2e klasse. In de laatste wedstrijd won hij van Dutch Open initiator Christiaan Sterenborg.
Ook waren er diverse mensen aanwezig die als vrijwilliger aanwezig zullen zijn bij de DOP.

Amersfoort kent een ambassadeur parasport: Jeroen Stomphorst. Jeroen zorgde voor de uitreiking van de ranglijstbekers over het afgelopen seizoen en voor de bekers van het nieuwe seizoen.

Op dit eerste toernooi waren 5 nieuwe spelers. Zij zijn nu ook opgenomen op de klassenlijst. De nieuwe versie van deze klassenlijst vind je hier.