In het Menu onder Wedstrijdsport, Toernooien, Evenementenkalender is voortaan de actuele Evenementenkalender voor het hele komende seizoen te vinden. Ook staan de internationale (para-) evenementen erin, opleidingen en andere relevante zaken.

Hiermee willen we verenigingen, toernooi-organisatoren en onze leden een extra service bieden als het gaat om inplannen van eigen evenementen en ook de privé-agenda.

Op deze pagina staat altijd het actuele bestand ,met eventuele wijzigingen. Je kan het bestand eventueel opslaan voor eigen gebruik, maar check dan met enige regelmaat of er een update is. De laatste update staat bovenaan in de excelsheet vermeld. Belangrijke disclaimer: De kalender is in principe vastgesteld, maar speeldata kunnen wijzigen, bijvoorbeeld als gevolg van onvoorziene omstandigheden, zoals we de afgelopen twee jaar helaas vaak hebben meegemaakt. Je kunt derhalve geen rechten ontlenen aan dit overzicht. Hoe verder in de toekomst, hoe meer kans op een wijziging.

De kalender op Tafeltennis.nl onder Events toont altijd de actuele kalender, inclusief informatie over inschrijving (zodra bekend). Je kunt hier selecteren op Datum, op Categorie (bijvoorbeeld Nationaal Event, Para, Jeugd etc.) en Regio (Nationaal, Internationaal, Gelre, etc.).

Hieraan kunnen ook lokale toernooien worden toegevoegd om deze meer in de belangstelling te zetten van potentiële deelnemers. Geef hiervoor je toernooi op via dit formulier.

De eredivisiefinales van voorjaar 2023 zijn al ingepland