PinPongbaas bij Taverzo vóór de lockdown

Helaas voor verenigingen is de lockdown verlengd. Dit zorgt er wel voor dat je nóg meer tijd hebt om je goed voor te bereiden voor als je vereniging weer open mag. In het kader van verenigingsondersteuning tijdens corona spreken we met Wianka Overbeeke van Taverzo uit Zoetermeer. Ben je benieuwd hoe de club toeleeft naar het moment dat hun vereniging weer open mag en welke voorbereidingen ze hiervoor treffen? Lees dan gauw verder!

*Interview is gedeeltelijk gehouden voor de lockdown

Hoe gaat het nu?
Financieel hebben veel verenigingen het moeilijk. De barinkomsten, waar veel verenigingen het van moeten hebben, zijn volledig weggevallen. Veel verenigingen zijn nu bezig met het verbouwen van hun pand. Dit is een mooi voorbeeld van hoe verenigingen het beste proberen te maken van deze lastige periode. “Wel merken we nu dat de verlenging van de lockdown effect heeft op het clubgevoel, sommige mensen zijn maanden lang niet op de club geweest. In de warmere maanden hadden ze bij Taverzo nog tafels buiten gezet, zodat de jeugd nog kon spelen, dit gaan ze weer oppakken als de temperatuur weer wat aangenamer wordt.”

Goed voorbereid zijn
“Als we mogen tafeltennissen, zijn we natuurlijk al blij, onder welke maatregelen dan ook”, aldus Wianka van Taverzo. Dit zei ze toen alle verenigingen nog open waren, die goede oude tijd. Helaas moeten we nog even wachten, maar als we dan weer mogen, moeten we wel goed voorbereid zijn. “We hebben veel geleerd van de eerste lockdown in maart, die kennis proberen we nu toe te passen in deze lastige periode. Gelukkig zijn er zoals het er nu uitziet geen extra maatregelen nodig, dus we houden ons aan de bestaande protocollen. De tafels staan al ver genoeg uit elkaar en looproutes waren al gemaakt.”

Zekerheid met PingPongbaas
Iedereen staat natuurlijk weer te trappelen om een balletje te slaan. Om te zorgen dat het niet te druk wordt, op het moment dat de vereniging weer open mag, gebruikt Taverzo het reserveringssysteem van PingPongbaas. Met dit systeem komt de vereniging en haar leden niet voor verrassingen te staan. Als je een tafel reserveert, weet je zeker dat er plek is. Het reserveringssysteem van PingPongbaas helpt drukte te voorkomen, doordat je tussen een reservering door een interval in kan stellen, zodat leden genoeg tijd hebben om de vereniging te verlaten totdat de volgende leden aan de beurt zijn.

Betaalfunctie!
Voor Taverzo kan de aankomende betaalfunctie van PingPongbaas (het verhuren van speelmomenten) een interessante toevoeging zijn. “Op deze manier kunnen we tafels die we op een moment niet gebruiken, toch verhuren. Dit kan ook een mooie manier zijn om nieuwe leden te werven.” De betaalfunctie is een functie in PingPongbaas waarmee verenigingen betaalde speelmomenten aan kunnen bieden aan niet leden. Dit kan voor een mooie nieuwe inkomstenbron zorgen voor veel verenigingen.

‘De betaalfunctie van PingPongbaas zorgt voor duidelijkheid, want de huurder weet al wat de prijs is en moet vooraf betalen’ – Wianka, Taverzo

Aanvragen reserveringssysteem
Maakt je vereniging nog geen gebruik van het PingPongbaas reserveringssysteem? Stuur dan een mailtje naar bazen@pingpongbaas.club, dan geven we je zo snel mogelijk toegang tot jullie eigen verenigingsdashboard. Het reserveringssysteem is nu tot en met april 2021 gratis beschikbaar!

Ben je benieuwd hoe leden een tafel kunnen reserveren via de PingPongbaas-app? Neem dan dit stappenplan even door of bekijk dan onderstaande video. ⤵

 Wil jij meehelpen om PingPongbaas te verbeteren?
Wij zijn continu bezig met het verbeteren van het PingPongbaas platform. Wil jij ons hierbij helpen? Doen dan mee aan het behoefteonderzoek dat wij deze periode uitvoeren. Door mee te doen aan dit onderzoek help je ons ervoor te zorgen dat het platform zo goed mogelijk aansluit op jouw wensen en behoeften!

Doe mee aan het onderzoek

Wil je meer informatie of heb je vragen over het reserveringssysteem? Stuur dan even een mailtje naar bazen@pingpongbaas.club, dan proberen we je zo snel mogelijk te helpen! Neem ook even een kijkje in dit document: PingPongbaas informatie voor verenigingen. Hier staat al veel informatie in, wellicht staat het antwoord op je vraag er al tussen.

De PingPongbaas app is gratis te downloaden in de App Store of Play Store