De begeleiding van het traditionele NTTB Tafeltenniskamp heeft dit jaar twee nieuwe gezichten. Koen Molewijk (35) en Laura van de Velde (23) gaan er samen met de rest van de crew alles aan doen om er van 2 tot en met 7 augustus één grote feestweek van te maken. Het duo kijkt uit naar het volgeboekte tafeltenniskamp in Limburg.

Hoe zijn jullie betrokken geraakt bij de begeleiding van het NTTB Tafeltenniskamp?
Koen, die in Groningen tafeltennist: “Dicky de Jong die benaderde mij om als trainer mee te gaan naar het NTTB kamp. Na even nadenken heb ik besloten op dit aanbod in te gaan.”
Laura, die 10 jaar tafeltenniste en nu geen lid is van een club: “Vanuit deelname aan en betrokkenheid bij wedstrijden en toernooien vanuit de jeugd ben ik bekend geraakt met een deel van de kampleiding. Tevens, zoals mijn achternaam doet vermoeden ben ik de zus van Amber van de Velde die zelf al meerdere jaren meegaat als kampleiding (en hier non-stop over praat).”

Hoe vaak zijn jullie zelf meegegaan op het NTTB Tafeltenniskamp en wat zijn mooie herinneringen aan dit kamp?
Koen: “Ik heb nooit deelgenomen aan het NTTB jeugdkamp.. wel vond ik vroeger jeugdkampen vanuit de vereniging altijd erg leuk!”
Laura: “In mijn eigen jeugd ben ik meerdere keren op tafeltenniskamp geweest. Ik vond dit altijd een erg leuke mix tussen tafeltennis en gezelligheid. Je leert andere spelers dan beter kennen en ook qua trainingen zijn kampen vaak erg leuk voor de variatie. Daarnaast vond ik voornamelijk de activiteiten buiten het tafeltennis om juist het leukste haha.”

Wat verwachten jullie van het komende NTTB Tafeltenniskamp?
Laura: “Ik verwacht een drukke week met veel gezelligheid. Enthousiaste kinderen en kampleiding met intensieve trainingen en leuke avondactiviteiten. Zowel op basis van de voorbereidingen als de verhalen van afgelopen jaren, kan het niet anders dan een topweek worden. Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit!.”
Koen: “Ik verwacht een intensieve week vol met tafeltennisplezier. Het lijkt mij bijzonder leuk de interactie met de trainers en spelers aan te gaan. Samen veel plezier hebben😄🏓💪. Ik hoop dat ik vanuit mijn ervaring als trainer en speler de deelnemers iets kan meegeven.”

Waarom moet je je als jeugdspeler zeker meegaan op het volgende NTTB Kamp?
Koen: “Omdat het een leuke combinatie is van even weg zijn en je hobby uitoefenen. Jezelf verbeteren, lekker sportief bezig zijn en tijd doorbrengen met mede tafeltennisliefhebbers: wat wil je nou nog meer?”
Laura: “Het is een kamp waarbij je de mogelijkheid hebt om van verschillende trainers training te krijgen en natuurlijk van de mystery guest. Daarnaast is er een leuke variatie tussen trainingen en gekke dingen doen, mensen leren kennen uit heel Nederland en vrienden te maken. Het is dan natuurlijk ook hartstikke leuk als je elkaar dan vervolgens tegenkomt bij competitiewedstrijden of toernooien. Wat ik zeker weet, is dat de kampleiding ieder jaar hartstikke z’n best doet om er een fantastische week van te maken. “

Helaas, al een flinke tijd is het NTTB Tafeltenniskamp volgeboekt. Wil je toch nog op tafeltenniskamp deze zomer?
Bekijk onze tafeltenniskamp pagina en kies een ander leuk kamp uit!