In deze onwerkelijke tijd laten we personen aan het woord die – vaak op de achtergrond – aan het werk zijn om te zorgen dat wij met elkaar kunnen genieten van onze mooie sport in de afdeling Noord. In aflevering 4: Wouter Emmens

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Deze gedachte is vaak gehoord, maar niet vanzelfsprekend. Daarom is de afdeling Noord blij met de 26-jarige Wouter Emmens in de gelederen. Hij is één van de trainers van het Table Stars Promotieteam. We zien het gelukkig steeds vaker dat jongeren zich weer laten zien in besturen en uitvoerende taken en dat geldt dubbel en dwars voor deze ‘tafeltennisgek’.

Tafeltennisfilmpjes
“Het gaat prima. Natuurlijk mis ik het tafeltennis wel. Waar ik me nu mee bezig hou qua tafeltennis? We maken filmpjes in het kader van #PingpongAtHome en dat is een leuke uitdaging”, aldus de in Groningen woonachtige Wouter, die gelijk de volgende boodschap eraan toevoegt: “Blijf zoveel mogelijk thuis, maar maak het wel zo gezellig mogelijk. Pak een balletje en een batje en ga aan de slag. Hoe? Bekijk onze filmpjes!”  Vervelen is er dus niet bij  nu het tafeltennis even niet kan? “Nee, zeker niet. Ik ben nu natuurlijk veel meer thuis met mijn vriendin. Onlangs ben ik ook begonnen met een nieuwe baan, waarvoor ik nu een training volg. Kortom: genoeg te doen!”

https://nl-nl.facebook.com/NTTBNoord/videos/250323109474301/

Noordelijke Divisie
“Wat ik op dit moment het meeste mis wat tafeltennis betreft? Dat is natuurlijk de gezelligheid op de vereniging”, antwoord Wouter resoluut. Hij is lid van TTV Vries en heeft daar ook al mooie herinneringen opgebouwd. Wouter: “Ongeveer twee jaar geleden werd ik voor het eerst kampioen in de 1e klasse en promoveerde ik voor het eerst naar de Noordelijke 2e Divisie. Hier ben ik nog steeds erg tevreden mee.”

Wouter Emmens