Op 26 juni jl. werd er weer een Para Jeugd trainingsdag georganiseerd. Anniek van ‘t Holt (Nederlands Kampioen Para jeugd en senioren) en Yiming Gores (runner up NK Para jeugd en NK Para) deden verslag van deze geslaagde dag.

De paratraining vond plaats bij TTV Bit in Ede. De training werd gegeven door Matthias Dul en Frank Breg. Er waren negen paraspelers en vijf sparringpartners, dus er waren genoeg mensen om mee te trainen. In de omgeving van TTV Bit was een hoofdwaterleiding geknapt en daardoor was de vereniging moeilijk bereikbaar. Uiteindelijk was iedereen toch gearriveerd en begon de training iets later dan de bedoeling was, iets na 10.30 uur.

De dag was opgesplitst in twee delen met daartussen een pauze. Het eerste deel was meer algemeen en het tweede deel meer gericht op voetenwerk. Tijdens de training gaven Matthias en Frank tips, deze hebben ze op een blaadje geschreven en ons rond 14.30 uur (na de training) als aandachtspunten meegegeven.

Dankzij TTV Bit was deze trainingsdag mogelijk. Wij hopen dat we hier vaker terecht kunnen, want het was een leuke, gezellige en leerzame dag.

Geschreven door Anniek van ’t Holt en Yiming Gores