Om het PingPongbaas-platform zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen en behoeftes van de PingPongbaasgebruikers en de verenigingen en daarnaast de ervaring die jullie met het platform heeft te verbeteren willen wij graag je mening horen! Het plan is om dit onderzoek ieder kwartaal uit te voeren zodat we onder andere je tevredenheid over het platform zo zorgvuldig mogelijk kunnen monitoren en zicht hebben op de wensen en behoeften omtrent PingPongbaas.

Ga naar de enquête

De reacties op deze enquête zijn volledig anoniem en kunnen niet worden teruggeleid naar de persoon of uw vereniging. Als je echter beschikbaar wilt zijn om eventuele vervolgvragen te beantwoorden vragen verzoeken wij je om je mailadres achter te laten, hier is ruimte voor aan het einde van de enquête. Als je besluit om dit te doen maak je kans op een doos met 72 pingpongballen van Tibhar!

Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 10-15 minuten, afhankelijk van welk deel van de vragenlijst je te zien krijgt. Voor vragen of opmerkingen over dit onderzoek of over het PingPongbaas-platform kun je mailen naar bazen@Pingpongbaas.club.