De Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) is trots om Posno-Sport als nieuwe commerciële partner te introduceren. De NTTB en Posno-Sport hebben een overeenkomst gesloten voor vier jaar. Posno-Sport zal gedurende deze periode tafeltennismaterialen leveren aan de NTTB.

Posno-Sport is al lang bekend als de trouwe partner van de NTTB die zorgdraagt voor onder andere de levering van de speeltafels bij alle nationale evenementen van de NTTB. Tot 2021 was het sponsorcontract voor de materialen, zoals tafels, kleding en ballen, jarenlang in handen van Tibhar. Posno-Sport neemt deze rol nu ook over en zal de enige materiaalpartner zijn van de NTTB. We zijn blij dat we in moeilijke corona-tijden een nieuwe partner hebben kunnen vinden.

De spelers zullen zich niet hoeven in te stellen op een grote verandering: voor de tafeltennismaterialen zal in de meeste gevallen gebruik gemaakt worden van het vertrouwde Tibhar. Bij het NK Tafeltennis in Zwolle wordt op Tibhar tafels gespeeld en ook de speelbal is van dit merk. De kleding van de Nationale selecties op internationale toernooien blijft eveneens van het Duitse merk.

Wel zal Posno-Sport prominenter zichtbaar worden als partner van de NTTB. De kleding van de selecties zal in de toekomst direct (online) te koop zijn voor de fans, bijvoorbeeld via de webshop van de NTTB.

https://posno-tafeltennis.nl/

Eddy Posno en directeur NTTB Achim Sialino