Sinds een aantal jaren wordt de Table Stars Jeugdcompetitie georganiseerd. Deze competitie is verdeeld over 2 niveaus waarbij kinderen in de Starterscompetitie als beginner kunnen kennis maken met het spelen van wedstrijden en de Topcompetitie waarin de gevorderde spelers zitten en welke doorstromen naar de 3e klasse van de triocompetitie.

Om te kijken hoe deze Table Stars Jeugdcompetitie bevalt en ervaren wordt door zowel verenigingen als deelnemers van de competitie wil ik u hierbij uitnodigen voor een evaluatie van deze competitie. Op deze avond kunnen we ervaringen delen en aangeven wat de pluspunten en ook de kluspunten zijn voor deze competitie.

Deze avond is bedoeld voor alle verenigingen uit de afdeling. Verenigingen die nu deelnemen aan de competitie, maar ook verenigingen die bij eerdere edities hebben meegedaan met een team en verenigingen met jeugdleden die in de toekomst mee willen gaan doen die hun ideeën willen delen.

Datum:                Maandag 16 december 2019
Locatie:               Kantine sporthal De Spreng
                           Vredeveldseweg 57
                            9404 AC ASSEN
Tijd:                      start: 19.30 uur

Wij zien u graag op deze avond om uw ervaringen te horen en uw ideeën mee te nemen voor de toekomst van de Table Stars Jeugdcompetitie.