Zaterdag 14 december wordt in Harkstede de Table Stars Jeugdcompetitie volgens traditie afgesloten met het Finaletoernooi.

Tijdens dit toernooi worden de competitiespeler ingedeeld op hun eigen niveau aan de hand van de gewonnen en verloren wedstrijden in de afgelopen competitierondes van dit najaar.

We gaan zo groot mogelijke poules maken zodat de deelnemers goed in beweging kunnen zijn en nog even kunnen laten zien wie de beste Table Star is op hun eigen niveau.
We beginnen de dag met de huldiging van de kampioenen en gaan dan we de wedstrijden van best of 5 starten voor alle competitiespelers.

Check deze link (https://youtu.be/fLIftP2-8j4 ) om alvast te kijken hoe het is om mee te doen!

Ben je een beginnende speler? Dan ben je deze dag ook welkom om te komen spelen op dit toernooi!  Na opgave gaan we een speciale poule maken waarbij er wedstrijden van best of 3 gespeeld worden. Op deze manier kun je alvast wennen aan het spelen van wedstrijden en kun je kennismaken met alle andere Table Stars!

Dit finaletoernooi is de afsluiting van de Table Stars Jeugdcompetitie: we gaan er uiteraard vanuit dat iedereen, net als bij de Startdag,  aanwezig is bij deze spetterende afsluiting van jullie competitie!

Om de poule-indeling te maken moet je je wel via de contactpersoon bij je club opgeven voor 07-12-2019 via tablestarsjeugdcompetitie@nttbnoord.nl

Datum:                        14-12-2019
Locatie:                       De Borgstee
Adres:                         Dorpshuisweg 36, 9617 BN Harkstede
Zaal open:                   09.30 uur
Start:                           09.45 uur
Prijsuitreiking:            14.30 uur