Ben je ook trots op de veerkracht die jouw sport- of cultuurvereniging het afgelopen jaar heeft laten zien? Doe dan mee aan de landelijke verkiezing ‘Club van het Jaar 2021’ en geef jouw vereniging de erkenning en waardering die het verdient. Er is een landelijke verkiezing én een ‘Tafeltennis club van het Jaar’ verkiezing.

Als landelijke winnaar win je naast de titel ‘Club van het Jaar 2021’ een masterclass naar keuze van een expert, een professionele promovideo van de vereniging en krijgen jullie het podium in de regionale en landelijke media om de vereniging extra in de schijnwerpers te zetten. Alle gemeente- en provinciewinnaars ontvangen een online embleem welke zij een jaar lang in hun communicatie mogen inzetten. Maar van zowel de gemeente-, provincie-, en landelijke winnaars horen we elk jaar weer dat de waardering en erkenning die zij als vereniging krijgen eigenlijk het mooiste is. Lees in dit artikel alles over de verkiezing.

Update: aanmeldingen van tafeltennisclub
Er is minimaal één winnende tafeltennisclub, naast de kansen die elke club heeft op de gemeentelijke, provinciale en landelijke titel Club van het jaar. Verdere informatie volgt over deze speciale NTTB-prijs!
Update stemmen: 19 mei 2021.

Ongeveer 20 clubs hebben zich aangemeld en zij maken dus kans op de titel (Tafeltennis) vereniging van het jaar!

Ga naar de website en stem op de club van het jaar!