Vooruitlopend op de bekendmaking van de coronamaatregelen die gelden vanaf 15 januari, zijn al enkele beslissingen genomen met betrekking tot een aantal toernooien:

22 januari: Het Para Ranglijsttoernooi van Zoetermeer (Doing) wordt geannuleerd en uitgesteld. Een mogelijke nieuwe datum is 19 maart (zie aldaar).

6 februari: De NJM halve finale in Nijmegen gaat niet door. De deadline voor het kosteloos annuleren van de zaal was begin januari, waardoor de zaalhuur is geannuleerd. We onderzoeken op dit moment waar we naartoe kunnen schuiven. Een idee is om aan te sluiten bij de finale (Hemelvaartsweekend) op 28&29 mei en hier een 3-daags event van te maken. Een andere optie is opnieuw van clubaccommodaties gebruik maken. Meer informatie volgt, zodra bekend.

19 en 20 februari: Met de organisatie van het Jeugdranglijsttoernooi van Soest is in overleg besloten de voorbereiding te starten en de uitnodiging volgende week te versturen.

19 maart: Het Para Ranglijsttoernooi in Duiven gaat helaas niet door. Het bestuur van de organiserende vereniging heeft besloten het niet door te laten gaan. De vooruitzichten zijn niet rooskleurig en langer wachten kan niet omdat de organisatie opgestart moet worden. Mogelijk wordt deze datum benut om het toernooi van Doing-Zoetermeer te spelen. Meer informatie daarover volgt zodra meer bekend is.

Andere toernooien en competitie
De toernooikalender op https://tafeltennis.nl/events/ bevat altijd de laatst bekende stand van zaken. Zodra iets bekend is over andere toernooien, het NK en de competitie laten we dat zo snel mogelijk weten. Waarschijnlijk zal na 14 januari snel meer duidelijkheid zijn hierover.