De Tafeltennisbond helpt verenigingen in hun ontwikkeling en het realiseren van de eigen ambities en doelen. We bieden maatwerk en helpen met thema’s waar de specifieke ontwikkelbehoefte ligt. Onze speciale Sportakkoord pagina is daarbij erg nuttig.

We helpen verenigingen met onder meer bestuurlijke thema’s, vrijwilligersbeleid, opleiden van trainers, tot ondersteuning op het gebied van Werving, Opvang en Behoud, accommodaties en verduurzaming. Hierbij maken we gebruik van ons netwerk in de sport, het lokale netwerk van de vereniging, de mogelijkheden die het Sportakkoord biedt en de expertise die binnen de Tafeltennisbond aanwezig is. Wij hebben zelf een vijftal ondersteuningsvormen (Sportakkoord services) ontwikkeld waarmee wij de verenigingen helpen. Hier vind je de actuele informatie over deze ondersteuningsvormen.

In het ons Kenniscentrum hebben wij bovenstaande en alle andere ondersteuningsvormen op een rijtje gezet. Heeft jouw vereniging ambities, ontwikkelbehoeftes en ondersteuning nodig? Bekijk de mogelijkheden op onze speciale Sportakkoord pagina of neem contact op met Ineke de Graaf.

Extra geld naar het Sportakkoord
En er is goed nieuws! Er is door de Rijksoverheid eenmalig 10 miljoen euro extra bij de gemeentes beschikbaar gesteld vanuit VWS t.b.v. de lokale Sportakkoorden voor 2021. Dit betekent een verdubbeling van de uitvoeringsbudgetten per gemeente. Het geeft meer mogelijkheden om lokaal sportclubs te ondersteunen vanuit het lokale Sportakkoord, bijvoorbeeld bij het heropstarten van activiteiten voor leden en ex-leden.