Ben jij een Medewerker Jeugdsport die van afwisselend werk houdt? Wil jij zelf mede inhoud geven aan je functie en een tastbare bijdrage leveren aan de ontwikkeling van tafeltennis voor de jeugd? Ben je sportliefhebber, actief en passief, en toe aan een volgende stap in je carrière? Dan is de Nederlandse Tafeltennisbond op zoek naar jou!

 

De Nederlandse Tafeltennisbond is een sportbond met ruim 500 aangesloten verenigingen met circa 25.000 leden. Op het Bondsbureau aan de Kelvinbaan in Nieuwegein werken onze collega’s aan de promotie en uitvoering van de tafeltennissport. Door opvolging zijn we voor zo spoedig mogelijke indiensttreding op zoek naar een veelzijdige:

 

 

Medewerker Jeugdsport m/v/x  (0,3 fte)

voor de afdeling Sportparticipatie

 

 

In deze functie zorg je voor de uitvoering van diverse activiteiten en communicatie op het gebied van jeugdsport van de tafeltennisbond. Je taken zijn onder andere:

  • Zorgdragen voor en stimuleren van de organisatie van sportstimuleringsprogramma’s gericht op de jeugd (werving, opvang en behoud)
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor verenigingen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van jeugd
  • Begeleiden van verenigingen op de thema’s werving, opvang en behoud (WOB)
  • Aansturen van regionale en landelijke jeugdplatformen en werkgroepen
  • Zorgdragen voor de organisatie van het NTTB Tafeltenniskamp in samenwerking met de NTTB vrijwilligers
  • Coördineren van clinics en de communicatie hierover verzorgen op websites en sociale media
  • Coördineren van de inzet van vrijwilligers
  • Ontwikkelen, coördineren en organiseren van diverse workshops en webinars over Jeugdsport en ledenbehoud

 

Je bent op de hoogte van alle jeugdactiviteiten van de tafeltennissport en haar organisatie..

 

Wie zoeken we?

Je hebt affiniteit met sport en met name met tafeltennis. Je wilt een substantiële bijdrage leveren aan het ontwikkelen van de tafeltennissport voor de jeugd.

Je hebt een MBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding ALO, CIOS of een soortgelijke opleiding.

Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de sportwereld. Je hebt daar kennis opgedaan over en ervaring gekregen met projectmatig werken.

Je hebt gevoel voor de leefwereld van de jeugd en “spreekt hun taal”.

Je bent proactief, hebt een servicegerichte instelling en je bent stressbestendig.

Je bent flexibel om onregelmatige werktijden te draaien.

Je onderschrijft de kernwaarden van de Nederlandse Tafeltennisbond: Samen, Open, Ondernemend en Vitaal.

 

 

Wat bieden we?

Een afwisselende baan bij een professionele sportorganisatie met een leuke werksfeer. Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd tot 1 april 2023 met de mogelijkheid van een vaste aanstelling. De omvang van de werkzaamheden bedraagt 0,3 fte en arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Sport, salarisindicatie schaal 7.

 

 

Als je belangstelling hebt voor deze functie, stuur dan vóór 31 maart een motivatiebrief, voorzien van CV, aan de Nederlandse Tafeltennisbond, t.a.v. Antoinette de Jong naar: jong@tafeltennis.nl. Een sollicitatie waarin je jezelf voorstelt in een video mag ook. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Marthijn van der Wal, Hoofd Sportparticipatie: 06 – 4840 0305 of vanderwal@tafeltennis.nl.