Op dinsdag 11 mei 2021 organiseerde de Tafeltennisbond een Webinar voor tafeltennisverenigingen gericht op het werven van jeugdleden. De Webinar ”Het succes van de kennismakingscursus & tips om kennismaking op de club te optimaliseren” is nu hier online terug te kijken. Wil je als club ook aan de slag met ledenwerving? Neem dan contact op met Sven Groot en vraag naar de mogelijkheden. 

TTV Rijnsoever heeft de instroom van nieuwe jeugdleden al jaren op orde.  Dit komt mede door het succes van hun kennismakingscursus. In de Webinar vertelt Esther Janssen (Hoofdtrainster van de club) hoe de cursus van A tot Z georganiseerd wordt en waarom het hen lukt om vanuit enkel de cursus jaarlijks 20 nieuwe jeugdleden binnenhalen.

Sven Groot, medewerker Sportparticipatie bij de Tafeltennisbond en tevens tafeltennistrainer, vertelt op welke wijze je de opvang van potentiële jeugdleden (en ouders) op de club nog beter kunt organiseren. Hij behandelt de route van kennismaking met de sport t/m de stap richting een lidmaatschap.