Sinds 2019 zetten we door middel van Verenigingsontwikkeling intensiever in om de verenigingen de helpende hand te bieden. Zo hebben we de afgelopen jaren ca. 40 verenigingen kunnen bereiken en intensiever kunnen ondersteunen met diverse vraagstukken en ontwikkelbehoeftes. Ook dit jaar liggen er weer veel kansen voor jouw vereniging om een stapje extra te zetten!

In de ‘Week van de Verenigingsontwikkeling’ van 14 tot en met 17 maart hebben we acht inspiratiesessies georganiseerd. Deze sessies waren verspreid over vier avonden en gingen over ondersteuningsvormen die we mede dankzij het Sportakkoord aan kunnen bieden.

Op https://www.nttb.nl/verenigingscongres/programma-week-verenigingsontwikkeling/ zijn de presentaties van de workshops terug te vinden.

Voor algemene informatie over Verenigingsontwikkeling en de mogelijkheden van het Sportakkoord, zie https://www.nttb.nl/kenniscentrum/verenigingsontwikkeling/.
Via https://www.nttb.nl/het-sportakkoord-invulformulier/ kun je advies vragen of een service aanvragen.

Save the date:
Tijdens de NK Tafeltennis in Zwolle op zaterdag 22 oktober organiseren we weer ons jaarlijkse fysieke Verenigingscongres.