Om in het najaar goed van start te gaan organiseert de afdeling Noord vanuit het ActiviteitenPlan 2021 een bijscholing Werving, Opvang en Behoud (WOB) Jeugd op zondag 26 september in Eelde.

Het thema van de bijscholing is “van spel naar spelen: training geven aan 6 tot en met 10 jarigen” . Deze bijscholing wordt verzorgd door Hetty Klok en Koos Kuiper. Tijdens deze bijscholing kun je zien en ervaren hoe je jonge spelers van 6 tot 10 jaar op een speelse manier leert tafeltennissen. In een circuitvorm laten we zien hoe je ze stap voor stap ze leert tafeltennissen: welke spelvormen kun je aanbieden, wat leren spelers hiervan, welke materialen kun je gebruiken.

In de bijlage kun je de informatie vinden over de bijscholing. De bijscholing is voor elke trainer toegankelijk en ook voor de beginnende trainer zeer aan te raden als kennismaking met het training geven aan de jongste jeugd.

Ook is het een goed moment om als trainers weer bij te praten over het vak, de ontwikkelingen hierin te delen en ervaringen uit te wisselen. Dit kan tijdens de bijscholing en nadien tijdens de lunch.

Ben jij ook bij deze bijscholing?

Tot 26 september in Eelde!

Bijlagen:
Bijscholing WOB Jeugd zondag 26-09-2021 in Eelde