Zaterdag 20 april werd in Eelde de Table Stars jeugdcompetitie feestelijk afgesloten met de Table Stars uit Noord!

De competitiespelers van de Table Stars Jeugdcompetitie werden ingedeeld op 3 niveaus aan de hand van de behaalde persoonlijke resultaten van de gespeelde wedstrijden in de afgelopen competitierondes van dit voorjaar. Hierbij speelde de 20 jeugdleden verdeeld over 4 poules hun wedstrijden van “best of five “.

Bij de beginners waren er 5 nieuwe kinderen die voor het eerst op dit toernooi echte wedstrijden (best-to-3 (3 games spelen)) tegen elkaar gingen spelen.
Er werden 1 poule gemaakt waarbij de kinderen hun uiterste best deden om de bal op tafel te houden waarbij soms hele leuke rally’s ontstonden, gezellig te kletsen met elkaar en op een sportieve manier er leuke en ook spannende wedstrijden van maakten.

Alle deelnemers gingen van start met hun wedstrijden na de huldiging van de kampioenen van dit seizoen en een warming-up waarbij iedereen volop in beweging was.
Het Table Stars Promotieteam was dit toernooi ook van de partij en begeleide de jeugdleden zodat ze veel plezier konden hebben op dit toernooi.

Klasse-C

Klasse-B

Beginner Klasse

klasse A

 

 

 

 

 

 

 

Jeugd kampioen Argus 5

Winnaar percentage beker

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens de lunch was er voor alle deelnemers een lekkere frisse mandarijn.

Het was een vrolijk toernooi waar iedereen op z’n eigen niveau uitgedaagd werd en veel wedstrijden heeft kunnen spelen. Iedereen had veel plezier en de vele lachende gezichten geeft energie voor het nieuwe seizoen: kortom één groot tafeltennisfeest!

Meerdere beelden en verslag op de dag zijn te zien via de Facebookpagina van NTTB Noord

De uitslagen van het toernooi zijn: