Zaterdag 26 november werd in Eelde de Table Stars jeugdcompetitie feestelijk afgesloten met de Table Stars uit de afdeling!

De competitiespelers van de Table Stars Jeugdcompetitie werden ingedeeld op 3 niveaus aan de hand van de behaalde persoonlijke resultaten van de gespeelde wedstrijden in de afgelopen competitierondes van dit najaar. Hierbij speelde de 24 jeugdleden in 4 poules hun wedstrijden van “best of five “.

Deze editie was er een recordaantal beginners dat meedeed: maar liefst 20 kinderen speelden voor het eerst op dit toernooi echte wedstrijden (best-to-3(3 games spelen)) tegen elkaar.  Er werden 4 poules gemaakt waarbij de kinderen hun uiterste best deden om de bal op tafel te houden waarbij soms hele leuke rally’s ontstonden, gezellig te kletsen met elkaar en op een sportieve manier er leuke en ook spannende wedstrijden van maakten.

Alle deelnemers gingen van start met hun wedstrijden na de huldiging van de kampioen van dit seizoen en een warming-up waarbij iedereen volop in beweging was.
Het Table Stars Promotieteam was dit toernooi ook van de partij en begeleide de jeugdleden zodat ze veel plezier konden hebben op dit toernooi.

Tijdens de lunch was er vanuit de afdeling Noord nog een verrassing: in 2022 zijn er meer dan 100 nieuwe jeugdleden in de hele afdeling Noord gaan tafeltennissen, tijd voor een traktatie! Alle deelnemers konden gaan smullen van een frisse sinaasappel, een vers broodje ham of kaas en een warm broodje snack.

Het was een vrolijk toernooi waar iedereen op z’n eigen niveau uitgedaagd werd en veel wedstrijden heeft kunnen spelen. Iedereen had veel plezier en de vele lachende gezichten geeft energie voor het nieuwe seizoen: kortom één groot tafeltennisfeest!

Deze dag zijn er ook foto’s gemaakt door:

Henk Hommes – 26 november: Foto’s Table Star finale Eelde Deel 1 | Facebook
Henk Hommes – 26 november: Foto’s Table Star finale Eelde Deel 2 | Facebook
(wil je een groot bestand van een foto? Stuur dan een mail naar Henk Hommes)

Bennie Schoonhoven –Table Stars afsluiting najaar 2022 – Bennie Schoonhoven | Facebook  )

Meerder beelden en verslag op de dag zijn te zien via de Facebookpagina van afdeling Noord:
De Table Stars zijn los op het… – NTTB Afdeling Noord | Facebook

De uitslagen van het toernooi zijn hier te vinden (onder kopje Table Stars Competitie) en op:
Toernooi.nl – Table Stars Finaletoernooi Najaar 2022 – Winnaars.