De afgelopen editie van de Groninger Kampioenschappen werd in augustus j.l. gehouden in de provincie Drenthe en werd uitstekend georganiseerd door ttv Vries.
De editie 2023 komt voor ttv Vries net even te vroeg en keert daarom deze keer terug naar de provincie Groningen te weten in Loppersum. In 2024 verhuist de GK dan weer naar Drenthe.
Ttv TALO uit Loppersum is gevraagd of zij de organisatie voor 2023 op zich wil nemen en heeft daarop positief gereageerd.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en ook de inschrijving is reeds geopend !! Het GK zal gehouden worden op 20, 21 en 22 januari 2023.
Nieuw is dat er voor de jeugd een open inschrijving is voor jeugdleden van de NTTB uit heel Nederland. Ook in de hoogste seniorenklasse geldt een open inschrijving net als bij de Oldstars.

Uiteraard worden de vaste onderdelen zoals het G-Kampioenschap, het Unified- en veteranen toernooi ook weer georganiseerd.

De organisatie hoopt op een groot aantal inschrijvingen voor dit sportieve maar ook gezellige 3 daagse evenement.
Al met al weer een vol en volledig programma en voor even zal Loppersum in januari het tafeltennismekka van het Noorden zijn.

Voor informatie en inschrijven zie Kalender NTTB Noord en/of Groninger Kampioenshappen

Het programma in vogelvlucht.

Vrijdag 20 januari
19:30 Open Veteranen (vanaf 35 jaar)
19:30 Open Oldstars

Zaterdag 21 januari
9:00 Open GK Jeugd Enkel/Dubbel (alle jeugdspelers in Nederland)
9:00 Open G-Tafeltennis Unified/Enkel

Zondag 22 januari
9:00 GK Gemengd D/E/F/G/H Senioren Enkel/Dubbel (regio Groningen)
11:00 Open GK Heren Enkel AB
11:00 Open GK Heren Enkel C (Dames A)