Het grootste tafeltennisevenement van het Noorden ging afgelopen vrijdag van start in de Boshal in Loppersum. Dan vonden namelijk de Groninger kampioenschappen tafeltennis plaats. Het driedaagse evenement met bijna 250 deelnemers werd georganiseerd door tafeltennisvereniging TALO uit Loppersum.

De Veteranen en OldStars trapten vrijdagavond het evenement af. In de hoogste categorie bij de Veteranen werd Koen Molewijk kampioen, bij de OldStars werd dit Henk Roelenga. Zaterdag waren de G-Tafeltennissers en de Jeugd aan de beurt. Hierin werd Roos Veen van Argus jeugdkampioen en Thomas Visscher van HTTC Vitesse ’35 G-Tafeltenniskampioen. Zondag mochten de senioren het toernooi afsluiten. In de hoogste klasse werd Heleen Mulderij van ttv Assen Open Groninger Kampioen Tafeltennis.

TALO is zeer tevreden met het resultaat. Het evenement kwam namelijk voor een jaartje weer terug in Loppersum, omdat de vereniging die het vorig jaar organiseerde dit jaar geen sporthal tot hun beschikking hebben. Volgend jaar dus geen GK Tafeltennis in Loppersum, maar dat betekent niet dat dit de allerlaatste keer was voor TALO. Het komt nog wel een keer weer terug in Loppersum, aldus de vereniging.

GK 2023 Uitslagen