Op donderdag 15 april wordt er een online Benen Op Tafel (BOT)-sessie PingPongbaas georganiseerd voor de verenigingen uit de afdeling die positief gereageerd hebben op dit onderwerp uit de kansen en mogelijkheden van het activiteitenplan 2021.

Deze interactieve informatiesessie vindt plaats op donderdag 15 april 2021 van 20.00 tot 21.30 uur  en wordt georganiseerd in samenwerking met Sportunity, het bedrijf dat de app PingPongbaas ontwikkeld heeft.

Tijdens deze sessie wordt uitgelegd wat de functies in de PingPongbaas app zijn, wat de meerwaarde ervan voor jouw vereniging is en hoe je als vereniging met PingPongbaas aan de slag kan. Voorbeelden zijn het inzetten om meer interactie te krijgen met leden, voor het organiseren van leuke toernooien/speelavonden, het gebruiken van een reserveringssysteem én het werven van nieuwe leden.

Ook zullen er ervaringen uit de praktijk gedeeld worden om op deze wijze een goed beeld te krijgen van mogelijkheden van PingPongbaas.  Daarnaast is er volop ruimte voor het stellen van vragen.

Ga jij ook de uitdaging aan?  Kaderleden van verenigingen die nu ook geïnteresseerd zijn geworden kunnen alsnog deelnemen en een deelnamelink ontvangen.
Aanmelden kan door vóór dinsdag 13 april 2021 te mailen naar afdelingsondersteuner@nttbnoord.nl.

Om je goed voor te bereiden op deze online BOT-sessie PingPongbaas kun je de PingPongbaas-app downloaden op je telefoon via de App Store of de Play Store en alvast een account aanmaken. Meer informatie over PingPongbaas kun je vinden op www.pingpongbaas.club.