Op zaterdag 3 september 2022 organiseert tafeltennisvereniging Dedemsvaart de 52e editie van de Open Kampioenschappen van Avereest. De organisatie heeft de inschrijving onlangs geopend. In de bijlagen (hieronder als koppelingen bijgevoegd) staat alle benodigde informatie van het toernooi van 2022. Onze verzoek is dit toernooi bij uw leden bekend te maken. Wij vernemen graag uiterlijk zondag 7 augustus wie wij van uw vereniging mogen ontvangen op zaterdag 3 september. Het toernooi is voor zowel senioren als jeugd!

Voor wat betreft de opzet van het toernooi is het streven dit jaar om jeugd, geboren in 2004 of later, in te delen zo veel als mogelijk op Elo-rating, dus niet op klasse. Wij hebben hiervoor grenzen ter indicatie bepaald, maar we zullen hier flexibel mee omgaan als het aantal deelnemers in een bepaalde categorie hiertoe aanleiding geeft. Voor de hoogste categorie (A-klasse) dient een deelnemer minimaal 700 punten te hebben. Voor de gevorderde jeugd (B-klasse) mag een rating niet hoger dan 750 punten zijn en geldt een minimum van 350 punten. De beginnende jeugd (C-klasse), ook zij die Table Stars competitie spelen, mag maximaal 400 punten hebben. Kortom, er is sprake van enige overlap. Op http://www.nttb-ranglijsten.nl/ kunt u de Elo-rating vinden als de deelnemer reeds competitie heeft gespeeld.

Bij de senioren wordt er op licentie ingedeeld. Senioren zijn alle deelnemers geboren in 2003 of eerder. Het staat iedere deelnemer vrij op te geven voor een hogere categorie. Bij sluiting wordt per geval bekeken of er ruimte is voor inwilliging van het verzoek.

De inschrijftermijn loopt tot en met uiterlijk zondag 7 augustus 2022. Let op dat dit een week korter is dan vroegere edities. Wij adviseren contactpersonen tijdig hun deelnemers op te geven, al dan niet middels een voorlopige aanmelding.

Ook dit jaar wordt het toernooi mede mogelijk gemaakt door toernooisponsor Bos Bedden en staat Anne Vlieg namens Sport Europe met een uitgebreide stand op de Avereester! Mocht u meteen al met nieuw materiaal willen spelen, neem dan een kijkje op https://www.sporteurope.nl/ en neem contact op met Anne Vlieg, telefonisch of via Whatsapp, 06-51345630. Anne Vlieg ziet u graag 3 september in Dedemsvaart!

Voor vragen over het toernooi kunt u terecht bij de organisatie, per e-mail kva@ttvdedemsvaart.nl. Als begin van het nieuwe tafeltennisseizoen mogen uw leden dit toernooi eigenlijk niet missen!

Bijlagen:
Flyer
Aandachtspunten
Convocatie
Inschrijfformulier

Ter informatie, deze bijlagen verwijzen naar de documenten op onze website en zijn dus niet als bestand aan dit bericht toegevoegd.