Komende zondag 2 oktober wordt in Harkstede de voorronde NJM georganiseerd. Het toernooi begint om 10.30 uur en de zaal is open vanaf 09.45 uur.

48  jeugdleden hebben zich ingeschreven voor dit toernooi waarvan er 3 een vrijstelling hebben voor deze voorronde.

Toernooileiders Jan en Wouter Emmens hebben de poule-indelingen gemaakt welke hier te vinden zijn: Indeling NJM 2022 Afdeling Noord

De poule-indelingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en afmeldingen. Het wordt een dag vol tafeltennis dus we adviseren je om op tijd aanwezig te zijn wanneer de zaal om 09.45 uur open is om je voor te bereiden op deze dag.

Alle leeftijdscategorieën starten om 10.30 uur met hun poulewedstrijden en er wordt bij diverse categorieën in de middag doorgespeeld totdat er een gehele eindrangschikking is.

De prijsuitreiking vindt plaats na afloop van de gespeelde leeftijdscategorie en voor iedereen is er een aandenken dit toernooi. De prijzen worden dit jaar mogelijk gemaakt door Huisjes.nl .

Toernooi Onder 23
Na het toernooi van de voorronde NJM wordt er om 13.30 uur gestart met het Toernooi Onder 23 dat voor het eerst wordt georganiseerd.
13 deelnemers uit de categorieën Onder 17, Onder 19, Onder 21 en Onder 23 doen mee met dit toernooi en zullen gaan strijden voor het eremetaal.

Voor het doorgeven van je aanwezigheid op dit toernooi kun je je tot uiterlijk 12.45 uur melden bij de wedstrijdleiding in de zaal.

De indeling voor het Toernooi Onder 23 zijn hier te vinden: indeling toernooi Onder 23

Tot zondag allemaal!