Zaterdag 5 februari wordt de Table Stars Startdag georganiseerd als start van de Table Stars Jeugdcompetitie.

Deze Startdag is de start voor alle jeugdleden die zich hebben opgegeven voor deze competitie. De Startdag en het Finaletoernooi zijn een vast onderdeel van de Table Stars Jeugdcompetitie waardoor alle spelers de competitie samen starten en afsluiten.

Om deze Table Stars Jeugdcompetitie met alle competitiespelers te starten en ook beginners de mogelijkheid te bieden kennis te maken met het spelen van wedstrijden gaan we op zaterdag 05-02-2022 de eerste speelronde combineren met een dubbeltoernooi op de Table Stars Startdag.

We gaan de Table Stars Startdag gezamenlijk starten waarna de competitiespelers hun eerste competitieronde gaan spelen. Voor de beginners is er de mogelijkheid om bij de wedstrijden te kijken, mee te doen met enkele spelonderdelen van het Table Stars Promotieteam Noord of zelf vrij te spelen.
Hier is een voorbeeld te zien van de Startdag

Rond 12.45 uur gaan we starten met het dubbeltoernooi. Aan dit toernooi doen alle competitiespelers mee én kunnen ook beginners die NTTB-lid zijn meedoen.

We starten om 10.45 uur in sporthal Groote Veen aan de Boomgaard 7 in Eelde. Binnenlopen kan vanaf 10.30 uur en het zal tot ongeveer 15.00 uur duren.

Jeugdleden die nog niet deelnemen aan de Table Stars Jeugdcompetitie maar ook deze leuke middag vol tafeltennis willen meemaken mogen ook komen!

Aanmelden van beginners kan door club en naam vóór donderdag 3 februari 2022 te mailen naar TableStars Jeugdcompetitie

Tot op de Table Stars Startdag!