Het tafeltennissen en promoten van tafeltennis bij de verenigingen en scholen kon de afgelopen perioden helaas vanwege de mogelijkheden tot sporten veel minder gedaan worden. Natuurlijk wil óók het Table Stars Promotieteam in beweging blijven. We zijn daarom op zoek gegaan naar wat uiteraard wél kan!

Wat hebben we gedaan?  We hebben leuke en handige materialen uitgezocht die we willen gaan gebruiken bij de promotieactiviteiten om iedereen in de afdeling Noord (en daarbuiten!) kennis te laten maken en enthousiast te laten worden om te gaan tafeltennissen en dit zoveel mogelijk te gaan doen.

We hebben bijvoorbeeld een handige robot, verschillende soorten ballen en een ballenvangnet aangeschaft:

Binnen of buiten, bij een vereniging, op school of thuis, overal kun je gewoon tafeltennissen!

We zijn het promotieteam dus ook wij promoten natuurlijk ook onszelf! We hebben een supergave, strakke en mooie flyer én brochure laten maken waardoor wij iedereen kunnen laten zien wat we kunnen doen voor de verenigingen en voor iedereen die maar wil tafeltennissen.

Benieuwd wat er in de brochure staat? Neem dan alvast een kijkje op de website of klik hier.

Ben jij óók die enthousiaste tafeltennispromotor die iedereen wil laten tafeltennissen en lijkt jou het ook leuk én uitdagend om ook het Table Stars Promotieteam Noord te komen versterken? Laat het ons weten en deel je ervaringen en interesse door te mailen naar afdelingsondersteuner Matthias Dul via afdelingsondersteuner@nttbnoord.nl

 

Table Stars Promotieteam Noord