Zaterdag 23 april wordt in Harkstede de Table Stars Jeugdcompetitie volgens traditie afgesloten met het Finaletoernooi.

Tijdens dit toernooi worden de competitiespelers ingedeeld op hun eigen niveau aan de hand van de gespeelde wedstrijden in de afgelopen competitierondes van dit najaar.

We gaan zo groot mogelijke poules maken zodat de deelnemers goed in beweging kunnen zijn en nog even kunnen laten zien wie de beste Table Star is op hun eigen niveau.
We beginnen de dag met de huldiging van de kampioenen en dan gaan we de enkelwedstrijden van ‘best of 5’ starten voor alle competitiespelers.  Bij het spelen van ‘best of 5’ is het de bedoeling dat je 3 games van 11 punten wint om de hele wedstrijd te winnen. We spelen volgens deze opzet zodat je veel rally’s kunt spelen en alvast kunt wennen aan het spelen in een hogere competitieklasse of op een ander toernooi zoals een jeugdranglijsttoernooi of een regiokampioenschap.

Check deze link om alvast te kijken hoe het is om mee te doen!

Ben je een beginnende speler? Dan ben je deze dag ook welkom om te komen spelen op dit toernooi!  Na opgave gaan we een speciale poule maken waarbij er wedstrijden van ‘best to 3’ gespeeld worden. Hierbij spelen we in elke wedstrijd altijd 3 games en telt elke game mee.
Op deze manier kun je alvast wennen aan het spelen van wedstrijden en kun je kennismaken met alle andere Table Stars!

Dit finaletoernooi is de afsluiting van de Table Stars Jeugdcompetitie: dit is een vast onderdeel van de competitie dus we gaan er uiteraard vanuit dat alle competitiespelers, net als bij de Startdag, aanwezig zijn bij deze spetterende afsluiting van deze Table Stars Jeugdcompetitie!

Alle beginners die NTTB-lid zijn bij een club in de afdeling Noord kunnen zich via de club opgeven.Er zijn geen deelnamekosten voor beginners aan dit toernooi.

Kun je er helaas toch niet bij zijn als competitiespeler of heb je vragen over dit toernooi dan kun je dit mailen vóór woensdag 20 april 2022 naar tablestarsjeugdcompetitie

Datum:                        23-04-2022
Locatie:                      De Borgstee
Adres:                         Dorpshuisweg 36  9617 BN Harkstede
Zaal open:                  12.30 uur
Start:                           13.00 uur
Prijsuitreiking:           16.30 uur