Op woensdagochtend 27 maart j.l. werd het 5-jarig jubileum van OldStars tafeltennis gevierd bij Tafeltennisvereniging Vries.

Op deze dag was het 5 jaar geleden dat de kickoff OldStars tafeltennis met Bettine Vriesekoop plaatsvond in Vries. Dit was het startsein voor het starten van OldStars tafeltennis in Nederland vanuit het Ouderenfonds en de Nederlandse tafeltennisbond (NTTB). Bij vele verenigingen, en zo ook bij TTV Vries zijn er vele ouderen die op deze manier wekelijks tafeltennissen. Hierbij staat de gezelligheid voorop, maar ook het vitaal en actief bezig kunnen zijn.

Foto: Henk Hommes

Trainer Koen Molewijk en vrijwilliger Jantien Rass werden in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet bij de OldStars tot nu toe. In circuitvorm konden de OldStars en introducees tafeltennissen en was er taart bij de koffie, mogelijk gemaakt door het Ouderenfonds. Na de training was het tijd voor een hapje en een drankje en kregen de leden een mooie bidon. Het was een mooie dag om stil te staan bij het grote succes van OldStars tafeltennis bij TTV Vries!

Foto: Henk Hommes

Foto: Henk Hommes

Lijkt het je leuk om ook te tafeltennissen? Dat kan voor zowel jong als oud bij TTV Vries. Neem voor meer informatie contact op met: secretaris van ttvvries