Vanwege de nasleep van de coronamaatregelen vindt er ook in 2021 helaas geen Dutch Open Para tafeltennis (DOP) plaats in Stadskanaal. Helaas krijgt de eerste, succesvolle editie in 2019 dus nog geen passend vervolg.

Pagedal te Stadskanaal is helaas niet in staat om dit najaar samen met de NTTB de DOP te organiseren. De NTTB gaat onderzoeken of er in 2022 een nieuwe editie van de DOP kan plaatsvinden. Daarnaast zetten we in op de EK Para-Tafeltennis 2023 als onderdeel van de Europese Spelen 2023 in Rotterdam, zie https://tafeltennis.nl/events/rotterdam-gaststad-european-para-championships-2023/ Tafeltennis is één van de onderdelen die op het concept-programma staan, als de wereldbond ITTF het EK aan Nederland toewijst.

Eerste editie
In 2019 vond de succesvolle, eerste editie van de Dutch Open Para plaats. Atleten uit alle werelddelen reisden toen af naar Stadskanaal voor een schitterend toernooi, dat we graag nogmaals willen organiseren. Er ging een streep door de editie van 2020 toen de coronapandemie helaas een kookpunt bereikte en ook de editie van 2021 kan dus helaas niet doorgaan.

De organisatie hoopt op een nieuwe kans in 2022, als we hopelijk weer kunnen genieten van topsportevents zonder coronabeperkingen!